top of page
281351149_10160624294564274_1842447413561224266_n.jpg

Om

På Lykkemosegaard kan du...

Komme i tættere kontakt med naturen, enten gennem vores arrangementer, udlejning af jurt og shelters, vores produkter - eller i hverdagen. Kontakt os, hvis du er interesseret i at leje dig ind i på grunden i dit eget tiny house eller campingvogn. 

Vores formål er at skabe et sted, der stimulerer vores sanser. Ikke blot os, der bor her, men også dem, der kommer som gæster. Det ligger os på hjerte, at forholdet til naturen genetableres. Det indebærer for eksempel,  at vi så vidt som muligt forsyner os selv med varme og mad, har dyr og bygger af ler fra haven. Vores hverdag er i høj grad centreret omkring lavpraktisk arbejde, såsom at så, vande, høste, kløve brænde, holde ilden ved lige, fodre høns, udvikle urtemedicin, hudpleje, kunst af naturlige materaler,  osv. På sigt vil vi gerne udvikle en sansehave, der er åben for fornøjelse og fordybelse. Nogle vil mene, at det at være her, er som at komme 100 år tilbage i tiden, men vi mener, at dette er en væredygtig måde at gå ind i fremtiden på. Uden alt for mange kunstige distraktioner, i et håb om at høre hjertets beskeder klart - og lade dem komme til udtryk og gavn i de cirkler, vi kommer i berøring med.

Vi ønsker os et fællesskab på gården, som samskaber en både kreativ, musisk og natur-båren hverdag.  Er du til selvironi, jordbundenhed, latter, ægthed - og udvikling, vil du passe godt ind på Lykkemosegaard, igennem lort og lagkage og sommer og vinter.

Velkommen hos os!

Kærlige hilsner,

Kristian, Lena, børn, høns & katte

Lad os samarbejde

Kontakt os, hvis du er interesseret i samarbejde, har spørgsmål eller ønsker at bidrage på den ene eller anden måde

  • Facebook
  • Instagram

Tak for din besked. Du hører fra os!

bottom of page